Monday 24 October 2016

Eenvoudig ontwikkelen van web applicaties met Javascript Frameworks

Javascript is de ruggengraad van enkelvoudige pagina applicatie. Zijn robuuste Framework is als een katalysator om het moderne web development te verbeteren. Het kader bestaat meestal uit verschillende componenten die nodig zijn om een project te ontwikkelen. Enkele voorbeelden zijn application programming interface, code bibliotheken, gereedschap sets, compilers en andere ondersteunende programma's. Hieronder gaan we dieper in op enkele JavaScript-frameworks.


AngularJS

Dit framework is het populairste om enkelvoudige pagina applicaties te creëren. Er wordt gebruik gemaakt van HTML met zijn geweldige functies om tot een dynamische beeld te komen. Twee-weg data bindende functies laten Javascript experts toe de objecten duidelijk te zien en deze te gebruiken in plaats van manueel een code in te geven en zo de DOM te manipuleren. Google heeft reeds geprobeerd om alle bugs en problemen van de laatste versie van dit framework te verzamelen – Angular.JS2.

Zie ook - 7 voordelen van AngularJS 2.0 voor toepassingsontwikkeling


Ember.js

Dit is een open-source JA framework dat in competitie kan treden met andere JS framwoks zoals AngularJS en React.js als we het hebben over functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Evenals AngularJS beschikt het over twee-weg data binding die alle wijzigingen aan het beeld weerspiegelen in het onderliggende model en vice versa. Meer nog, het bevat ook server-side renderingen zoals React.js, hiernaast stimuleert het de prestaties en zorgt het voor een hogere gebruiksvriendelijkheid.

React.js

Dit framework laat je toe om interactieve pagina’s te ontwikkelen zonder veel moeite. U kunt ingekapselde componenten bouwen die u later kan samenstellen om complexe UIs te creëren. U kan eenvoudige beelden ontwerpen voor elke toepassingsvorm en als u uw data zou wijzigen kunnen er automatisch updates uitgevoerd worden van de juiste componenten. De sterkte van dit framework is het gebruik van een virtuele DOM zodat het eenvoudig aan te passen is naar de wil van de klant. Hiernaast heeft het ook de kracht Facebook en Instagram te kunnen integreren.

Meteor.js

Als u een framwork zoekt met functies en elementen voor frontend, backend, managing database management evenals business logica is Meteor.js een goede optie. Het zorgt op een eenvoudige manier dat u Javascript ten volle kan benutten voor app development. Hiernaast zijn er zeer veel server-side pakketten beschikbaar waarbij je gebruik kan maken van Node.js om toegang tot de database te krijgen.

Aurelia.ja

De USP van dit kader is dat het geen externe afhankelijkheden heeft, behalve polyfills. Het is een van de sterkste frameworks die te verkrijgen met een aanpassing van een professionele gemeenschap. JavaScript specialisten beschouwen het als het perfecte framework voor de volgende generatie web app ontwikkeling. Op basis van het project, kunt u gebruik maken van de volledige framework of door middel van een aangepaste versie voor de uitvoering van het project. Als u vertrouwd bent met AngularJS2 of haar vorige versie dan zou het heel gemakkelijk moeten zijn om te migreren naar dit kader.
Zoals hierboven aangehaald is dit schaalbare framework met robuuste functieseenvoudig hanteerbaar voor JavaScript experten om zeer snel enkelvoudige pagina’s aan te maken.

Bekijk meer informatie over de JavaScript Ontwikkelings Agentschap, JavaScript Experts en AngularJS Specialist.

No comments:

Post a Comment